Van Esseveld Geveltechniek v.o.f.


Rijksstraatweg 233 3921 AG Elst (Utr.).
0318472114 Klik om te bellen

Over Van Esseveld Geveltechniek v.o.f.

De grootste van midden Nederland in de verkoop en montage van ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen, schuifpuien en serres. Sinds 1991 zijn we als familiebedrijf actief, in de loop van de jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd! We hebben zowel een vestiging in Elst Ut. als in Loosdrecht. Onze showrooms zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. We zijn met ruim 20 personen werkzaam waar we van elk project een 'droomplaatje' maken! 

We verkopen zowel kunststof, aluminium als houten kozijnen.Sinds 2014 produceren wij Aluk en Aliplast aluminium kozijnen in eigen werkplaats. Voor ons een logische keuze: in aluminium kozijnen zijn veel kleuren en modeellen te verkrijgen en door de productie in eigen huis te houden leveren we maatwerk van ongeëvenaarde kwaliteit. 
Houten kozijnen worden geproduceerd door onze timmerfabriek in Rhenen. 

Kunststof kozijnen verkopen wij van het merk Gayko. Gayko heeft een uitgebeid kozijnenprogramma met kozijnen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het is niet alleen schitterend te zien maar bespaart energie, is inbraakproof én onderhoudsvrij! De levensduur van een Gayko kozijn is uitgesproken lang. Ze zijn zeer goed geïsoleerd waardoor u aanzienlijk minder energie verbruikt. En de gebruikte materialen? Die zijn gekozen met respect voor mens en milieu. Gayko kozijnen maken het verschil! Door de hoge stabiliteit en flexibiliteit bent u met Gayko kozijnen door weer en wind verzekerd van isolatie en veiligheid. En geeft het idee dat u, uw gezin en uw eigendommen goed beschermd zijn geen rust? 

Ieder z'n smaak, en elke woning zijn stijl. We vinden het belangrijk dat u het kozijn kiest dat past bij u en de architectuur van uw woning. Benieuwd  naar de mogelijkheden? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of bezoek een van onze showrooms in Elst ut. of Loosdrecht!

Bezoek onze website www.esseveld.nl voor meer informatie!

Van Esseveld Geveltechniek v.o.f.
Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst Ut.
0318-472114 / verkoop@esseveld.nl

Foto's

Pand aan de Rijksstraatweg 233 in Elst Ut.

Van Esseveld Geveltechniek v.o.f. in het kort

Kunststof producten

Deuren
Kozijnen
Ramen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Artikelen

Gayko: ervaar het gründlichte kozijn!

Je hebt houten kozijnen, kunststof kozijnen en Gayko kozijnen. Deze laatste zijn ontwikkeld en gemaakt in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen wat betreft isolatie, veiligheid, duurzaamheid en...

Onze locatie

Van Esseveld Geveltechniek v.o.f.


Rijksstraatweg 233 3921 AG Elst (Utr.).
0318472114 Klik om te bellen