transparantbouw


van Coehoornstraat 22a 5916 PH Venlo
0655904305 Klik om te bellen

Over transparantbouw

Ruim 20 jaar ervaring in kunststof en aluminium deuren en kozijnen.

Grootste showroom van moderne en klassieke volledig vleugeloverdekkende voordeuren in kunststof en aluminium van Nederland met de laagste prijzen.

Wat leveren wij:

kozijn vlak / kozijn renovatie profiel 120mm gelaste hoek / kozijn 120mm houtlook verbinding. / Kozijn binnen kunststof buitenkant aluminium dekschaal / Aluminium kozijnen/ 3 dubbele beglazing. Kleur in folie of coextrusie.
Transparantbouw heeft ruim 20 jaar ervaring in de verkoop en montage van serres, overkappingen, aluminium kunststof deuren en kozijnen.

Eigen montage dienst / inmeten met nieuwste apparatuur/snelle levertijden 6-8 weken

Wij verkopen rechtstreeks uit onze werkplaats of van de fabrikant naar bedrijven en partikulieren. Duitse merken die al wat langer bestaan en hun degelijkheid kunnen bewijzen en het geeft ons de zekerheid om te kunnen en mogen beweren dat het absolute kwaliteitsproducten zijn.

Naast kwaliteit en snelle levertijden is prijs voor ons ook belangrijk. Wij denken vanuit de klant. De klant heeft een wens, een droom, en we gaan er alles aan doen om dit mogelijk te maken.

Want wat heeft het voor zin u iets aan te bieden wat buiten uw voorgenomen budget ligt?

Wij zeggen: hou het simpel en helder, hou het transparant!

Transparantbouw levert merken zoals Kömmerling, Vekaplast , Aluplast, Gealan Salamander, Schüco en is verdeler voor Benelux van RONDOGARD serres, Vitello-Flex terras schuifsystemen en Vöroka zwembad-overkappingen. Wij zoeken voor Nederland Belgie en het grensgebied met Duitsland nog wederverkopers .

Ook leveren wij uit een voorraad van ca 500 deuren goedkope maar toch degelijke standaard maten deuren van staal en aluminium voor de garage, tuinhuis, tussen deuren etc binnen en buitendraaiend . Binnen 3 werkdagen geleverd .

Foto's

Aluminium deuren maatwerk montage en inmeten mogelijk

transparantbouw in het kort

Kunststof producten

Deuren
Kozijnen
Ramen
Serres

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

transparantbouw


van Coehoornstraat 22a 5916 PH Venlo
0655904305 Klik om te bellen