Schröder Bouw & Montage


Oranjesingel 10 5321 SV Hedel
0735993095 Klik om te bellen

Over Schröder Bouw & Montage

Met meer dan 35 jaar ervaring met het monteren van kozijnen haalt u met Schröder een echte kozijnspecialist in huis. Voor kozijnen is het uitermate belangrijk om op de kwaliteit te letten omdat kozijnen zowel naar binnen als naar buiten een belangrijke functie vervullen. Ze houden regen, wind en lawaai tegen, ze zorgen voor energiebesparing, ze zorgen voor betere bescherming tegen inbraak én zeker niet onbelangrijk ze bepalen mede het uiterlijk van uw woning.

Daarom werken wij alleen met de meest hoogwaardige kunststof kozijnen die op de markt verkrijgbaar zijn. U hebt keuze uit de topmerken K-Vision en Inoutic welke ideaal toepasbaar zijn voor zowel moderne nieuwbouwprojecten als voor smaakvolle renovaties. Een exclusiviteit op de markt van de kunststof kozijnen is het K-Vision ReproLine kozijnsysteem. Deze kozijnen worden uitgevoerd met rechte “gecontramalde” hoekverbindingen waardoor het kozijn volledig oogt als een houten kozijn!

De kozijnen worden geproduceerd op basis van KOMO-Keur, het Politiekeurmerk Veilig Wonen en tevens zijn de productiebedrijven lid van de vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) en SKG.

Naast toepassing van topkwaliteit kozijnen is vakkundige montage van de kozijnen onontbeerlijk om optimale kwaliteit te garanderen. Vakkundige montage omvat niet alleen het vakkundig plaatsen van de kozijnen maar begint bij het juist inmeten van de kozijnen, het op een goede manier slopen van de bestaande kozijnen, het al dan niet gebruik van een stelkozijn én uiteraard de afwerking van de dagkanten voor een fraai binnenaanzicht. De kunststof kozijnen van Schröder Bouw & Montage zijn een garantie voor kwaliteit. De hoogwaardige profielen van de door ons toegepaste kozijnen én onze montage voldoen aan de hoogste eisen. Daarom krijgt u dan ook 15 (!) jaar garantie op onze montage.

Uw voordelen op een rij:


•15 jaar montagegarantie

•extreem hoge isolatiewaarde

•onderhoudsarm

•korte levertijden

•ideaal te integreren in oudere gebouwen en in moderne gevels

•keuze uit veel kleuren met houtnerf structuur

•lange levensduur

•optimale veiligheid

•deskundige montage


Of het nu gaat om vaste ramen, draairamen, draai-kiepramen, verhuisramen, deuren, vouwwanden of hefschuifpuien, het is onze specialiteit en u bent bij familie Schröder op het juiste adres.

Ook voor houten of aluminium kozijnen bent u bij ons op het juiste adres!

Schröder Bouw & Montage in het kort

Kunststof producten

Deuren
Kozijnen
Ramen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Schröder Bouw & Montage


Oranjesingel 10 5321 SV Hedel
0735993095 Klik om te bellen