Ridderflex & Plastics


Touwslagerstraat 5 2984 AW Ridderkerk
0180-463471 Klik om te bellen

Over Ridderflex & Plastics

Ridderflex gelooft in mogelijkheden. Een technisch probleem is een uitdaging voor ons team: hoe kunnen wij u het beste helpen? Wij vinden de meest geschikte oplossing. Daarbij zetten we al onze kennis en ervaring in op het gebied van materialen, bewerkingen en toepassingen. Wij beperken ons niet tot standaardmaterialen en
-producten. Ridderflex gaat verder waar de ander stopt.

Wij adviseren u over het toepassen van de beste oplossingen en stemmen uw producten op elkaar af. Bovendien produceren we snel en binnen de afgesproken levertijden.

Ridderflex staat voor maatwerk producten
Ridderflex blinkt uit in het produceren van maatwerk producten. Wij ontwikkelen en produceren essentiële onderdelen voor elke industrie in elk gewenste kunststof, rubber of polyurethaan. Compleet custom-made. Eenvoudig aan de hand van een tekening of model. In zowel grote als kleine aantallen.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet

Onze afdeling Research & Development is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. We volgen de ontwikkelingen in rubber- en kunststofkwaliteiten op de voet. Ook verbeteren we onze eigen PTFE’s en polyurethaansystemen continu. Op deze manier brengen wij onze producten naar een nog hoger niveau en kunnen wij ze optimaal toepassen op uw situatie.

Persoonlijke benadering

Bestelt u regelmatig bij Ridderflex? Dan krijgt u een vaste contactpersoon bij ons toegewezen. Op deze manier kunnen wij uw vragen adequaat beantwoorden, offertes nauwkeurig verwerken en opdrachten nog sneller uitvoeren. Ridderflex: small enough to be flexible, big enough to solve your problem.

Ridderflex & Plastics in het kort

Kunststof producten

Custom-made eindproducten
Halffabricaten

Levering aan

Bedrijven

Onze locatie

Ridderflex & Plastics


Touwslagerstraat 5 2984 AW Ridderkerk
0180-463471 Klik om te bellen