Profplastic


Handelsweg 6 4421 SJ Kapelle
0113 308 463 Klik om te bellen

Over Profplastic

Profplastic

Profplastic is een toeleverancier van kunststoffen voor plaat- en staf materiaal in heel Nederland.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in verspanende bewerkingen van kunststoffen, wat voor u een hoogwaardige oplossing op het gebied van kunststof kan bieden.
Door de grote vakkennis en een scala aan bewerkingsmachines kunnen wij uw idee en product realiseren. Wij staan klaar om u de grote of kleine en eenvoudige of gecompliceerde onderdelen of halffabricaten te leveren.

Sinds onze start in 2015 zijn wij al fors gegroeid en blijven continu investeren waardoor wij altijd op zoek zijn naar nieuwe klanten die we volledig kunnen ontzorgen op het gebied van kunststoffen.

Korte levertijden
Ons streven gaat er altijd naar uit om uw bewerkt product binnen een korte tijd bij u te leveren (circa binnen 1 tot 1,5 week na opdracht).

Grote hoeveelheid kennis
Er is de laatste jaren veel ontwikkeld op het gebied van de kunststoffen, wat het materiaal ten goede komt maar voor velen ontbreekt het nog aan de kennis van de diversiteit van de kunststoffen.

Juist omdat kunststof ons echt interesseert hebben wij al jarenlang een zeer grote hoeveelheid kennis in de diverse kunststofsoorten eigen gemaakt. Wij willen dan ook graag met u meedenken, helpen in ontwerp- en  ontwikkelingsprocessen, en begeleiden bij het maken van juiste materiaalkeuzes. Dit leidt dan weer tot een beter product wat langer meegaat of efficiënter wordt toegepast.

"Thinking in plastic"

Foto's

een impressie van onze bewerking

Profplastic in het kort

Kunststof producten

Halffabricaten
Verspaning/bewerking

Levering aan

Bedrijven

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Profplastic


Handelsweg 6 4421 SJ Kapelle
0113 308 463 Klik om te bellen