Meldon Plastics B.V.


De Flammert 1102 5854 NB Bergen
0485341954 Klik om te bellen

Over Meldon Plastics B.V.

Sinds 1949 extrudeert Meldon voor de grote, industriële afnemer kwalitatief hoogwaardige kunststofprofielen die aan de hoogste eisen voldoen. Hierbij verwerkt Meldon thermoplastische kunststoffen zoals PVC, TPU, PC, ABS, PP etc. Dit gebeurt door middel van mono-, co-, tri- of quad-extrusies waarbij Meldon uw profiel tijdens het productieproces volautomatisch kan bewerken met bijvoorbeeld plakstrips, beschermlagen, prints, magneet- en aluminiumstrips of flock tape.

Meldon is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001 en 14001 en is sinds 2005 in het bezit van het EFBQ certificaat voor strategisch management. Door een grote diversiteit aan marktsegmenten en klanten is er in 2013 besloten om Meldon onder te verdelen in drie Business Units:

SpeXX-work
De uitdaging voor Meldon ligt hier in het realiseren van de door uw vastgestelde specificaties en eisen. Door strenge procedures en uw (hoge) eisenpakket koopt u zekerheid en kwaliteit.

Co-creXX
Wanneer uw pakket van eisen niet helemaal helder is, kan Meldon dankzij haar jarenlange ervaring ondersteunen en door middel van co-creation samen met u de beste oplossing proberen te vinden op het gebied van extrusie.

Mel-deXX
Doordat Meldon in enkele marktsegmenten een merkfilosofie hanteert, garandeert het zekerheid van hoge kwaliteit, (technische) kennis van zaken, geen matrijskosten en een snelle levering.

Foto's

Kunststof producten

CAB lichtreclame letters
Doucheprofielen (o.a. magneetstrips)
Transportband onderdelen (meenemers & snaren)

Onze locatie

Meldon Plastics B.V.


De Flammert 1102 5854 NB Bergen
0485341954 Klik om te bellen