Marant Kunststoffen


De Trompet 1327 1967 DA Heemskerk
0251 232 053 Klik om te bellen

Over Marant Kunststoffen

Marant is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kunststof producten en leidingsystemen. Wij zijn pioniers op het gebied van vezelversterkte kunststoffen, ook wel GVK, thermoharders of composieten genoemd. Daarnaast verwerken wij thermoplasten zoals PVC, HDPE, PP en PVDF. De combinatie van composieten en thermoplasten maakt ons uniek!

Marant fabriceert onder andere custom made kunststof tanks, leidingsystemen, apparaten, gaswassers, deksels, luiken, lekbakken en complete skids. Alles is maatwerk en geheel uitgevoerd volgens uw wensen en eisen. Daarnaast bekleden wij stalen leidingwerk, tanks en constructies met vezelversterkte kunststof.

In maart 2021 is Marant Kunststoffen daarnaast de trotse eigenaar geworden van De Boer Plastik. De combinatie van kennis, ervaring, klanten, medewerkers en leveranciers heeft Marant als bedrijf verder versterkt als hoogwaardige fabrikant van kunststof leidingsystemen, tanks en apparaten. Per 1 januari 2022 is De Boer Plastik verdergegaan onder de vlag van Marant Kunststoffen.

Foto's

Marant Kunststoffen, vestiging Heemskerk

Marant Kunststoffen in het kort

Kunststof producten

Appendages

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Certificeringen

VCA 2 gecertificeerd

ISO 9001:2015 gecertificeerd

ISO 14692 gecertificeerd

DVS gecertificeerd voor kunststoflassen

Onze locatie

Marant Kunststoffen


De Trompet 1327 1967 DA Heemskerk
0251 232 053 Klik om te bellen