Kunststof Forte BV


Wattstraat 1 2952 AX Alblasserdam

Over Kunststof Forte BV

Kunststof Forte:
Kunststof Forte B.V. is een webshop die gespecialiseerd is in het leveren van kunstoffen. Wij bieden een ruim assortiment aan plaatmaterialen en andere kunststoffen, in verschillende diktes, afmetingen en kleuren.

Wij staan voor kracht en vooruitgang. Dit doen wij samen met onze klanten en onze klanten samen met ons.
Kunststof Forte staat open voor al uw vormen van creativiteit, want waar wordt tegenwoordig kunststof wel niet voor gebruikt. U kunt dan denken aan:

Interieur oplossingen
Design
Winkelinrichting
Balustrades
Hotels en Restaurants
Veiligheidsoplossingen
Kunststof plaatmaterialen
Daarnaast zijn wij groot en krachtig in plaatmaterialen van kunststof, zoals acrylaat (plexiglas), polycarbonaat, pvc, pvc hardschuim, HDPE, kunststof spiegels en design platen. Deze materialen zijn vooral geschikt voor bouw gerelateerde bedrijven, maar ook kunstenaars, designers, interieurbouwers en in de scheepvaart wordt hier gebruik van gemaakt. Wij zagen het voor u op maat en leveren op locatie af.

Kunstgras
Wij hebben ook kunstgras in ons assortiment. Dit kunnen wij leveren in veel varianten van hoge kwaliteit. Alle varianten zijn gemaakt van echte Ten Cate vezels.

Wilt u graag meer informatie? Dan nodigen wij u graag uit om eens kennis te maken met één van onze medewerkers bij Kunststof Forte!

Kunststof Forte BV in het kort

Kunststof producten

Dakkapellen
Halffabricaten
Ramen
Serres

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Kunststof Forte BV


Wattstraat 1 2952 AX Alblasserdam