kozijnenkoning


van cronenburchstraat 12b 8921 AP Leeuwarden
058 844 7477 Klik om te bellen

Over kozijnenkoning

Hieronder een standaard info-mail van de kozijnenkoning:

Ontdek wat Schüco topkwaliteit, design- ramen en schuifdeuren voor uw woning of bedrijf kunnen betekenen.

Kozijnenkoning levert Schüco kunststof kozijnen tegen de allerlaagste inkoopprijzen door heel Nederland, ook wordt er geleverd in Duitsland, België,

Frankrijk, en ook aan de Nederlandse Marine op Aruba en Curaçao. Schüco is wat betreft samenstelling van de profielen het meest hoogwaardige merk wat er te krijgen is. Ook de productie

van Schüco kozijnen levert een constante kwaliteit. Alle schüco kozijnen worden door CE-gecertificeerde fabrikanten gefabriceerd, middels Schüco

productielijnen, software en zijn volledig computergestuurd. Schüco is kiezen voor een gegarandeerde kwaliteit.


Info voor onze particuliere klanten. Montage? Wij monteren zelf geen kozijnen maar leveren deze alleen. Zelfmontage, is erg simpel als je handig bent. Bent u niet handig ?
Dan kunt u dit met een bevriend iemand die wel handig is of een plaatselijke timmerman of uw eigen aannemer op bijvoorbeeld uur-basis plaatsen.
U zult dan veel goedkoper uit zijn met hetzelfde of vaak een beter en mooier resultaat! Uw huis zal snel enorm in waarde stijgen tegen lage kosten met vaak mogelijkheden tot subsidie. Dit is win, win, win, en nog eens win!
Misschien kennen wij timmerlieden bij u in de buurt.
Info montage:
Montagevideo, Kunststof Kozijnen: Klik deze link: Montagevideo Kunststof Kozijnen
Pdf, Montagemethodes: Klik deze link: Montagemethodes.pdf
Heeft u vragen over de montage, inmeten of andere vragen, stel deze dan bij Opmerkingen* in het offerteformulier of vermeld deze in uw mail info@kozijnenkoning.nl .
INFO: Hoe inmeten ? Voor alleen een offerte volstaan de ongeveer maatvoering, een paar cm verschil maakt niets uit.

Voor het juist inmeten zijn alleen deze (zwarte lijnen) fysieke maten in mm tussen het steen van belang. (vaak gewoon het oude houten kozijn).

Normale houten kozijnen zitten strak in het raamgat. Bij kunststof kozijnen moet een speling van 0,5 cm rondom zijn voor eventuele werking i.v.m. temperatuur verschillen.
De juiste nieuwe kunststof kozijnmaat is dus in principe het oude houten kozijn (maat tussen de stenen) minus 1 cm=voor een halve cm speling rondom.
Inmeten? Eventueel kunnen wij u behulpzaam bij het inmeten, Wij hebben dan nodig, de Exacte buitenmaat (buitenkant) van het oude te vervangen houten kozijn + een foto van de buitenzijde van het te vervangen kozijn.
In dit geval ontvangt u de exacte juiste maten voor het nieuwe kunststof kozijn.

Maatwerk offerte? Wij hebben voor een goede maatwerk offerte van u nodig:
Voor onze zakelijke en particulier klanten.
Geeft u alstublieft duidelijk aan:
1. Uw naam, Telefoonnummer en emailadres, Adres en adres v/h project

2. Gewenst kozijn type: Welk profiel? KLIK HIER: Info Schüco profielen
1ste -Vlak profiel, CT70 Classic Cava Rondo, inbouwdiepte 70 MM of

2de -Verdiept profiel, CT70 Accent, inbouwdiepte 112 MM of

3de -Vlak profiel, LiVing Classic Cava Rondo, inbouwdiepte 82 MM of
4de -Verdiept , LiVing Variant inbouwdiepte 120 MM of

5de -LiVing slide Hefschuif 194 MM (Info welk type Schuifpui heb ik nodig? Klik link voor info types schuifpuien) Kort gezegd komt het hier op neer: Een Schüco schuifkiep systeem is veel goedkoper dan een Schüco hefschuif systeem.

Type A- Een schuifkiep of duoportpas systeem heeft een kozijn rondom, een maximale maat van 3000 x 2400 en wordt eerst in de kiepstand gezet en daarna opengeschoven via ,,een rail,, aan de binnenkant van het onderkozijn.

Dit type kan in alle 4 raam profielen hierboven uitgevoerd worden.
Type B- Een hefschuif heeft aan de onderzijde een barrièrevrij af te werken aluminium drempel, geschikt voor grotere constructies en loopt tijdens het schuiven middels een hefsysteem als het ware met een soort wieltjes over de barrièrevrije onderdrempel.

Dit type kan in alleen de oude Schüco Easy Slide (inbouwdiepte 167 MM, 5 kamer) en de nieuwe Schüco Living Slide (inbouwdiepte 194 MM, 7 kamer).

Beide zijn 2 dure systemen, de Living slide (194 MM 7 kamer) isoleert veel beter, is uitgerust met de nieuwste technieken en ontwikkelingen, het prijsverschil is gering. Kozijnenkoning adviseert daarom dit nieuwste type:

Klik link voor video: Video Schüco LivIngSlide:
Klik link voor overzicht: de Schüco living slide.

3. Beglazing: Dubbel -HR++ (u=1.1) of TRIPLE HR+++ (u=0,5/u=0,6) ?

4. -Welke kleur?

Standaard kleuren (laagste prijs): Kleur = ral 9001 (gebroken wit ) doorgekleurd / of ral 9016 (wit) doorgekleurd

Folie met of zonder houtnerf, (Tegen meerprijs!) Vele kleuren, welke?
Klik deze link voor: Schüco Folie kleuren, foto staal ,
Klik deze link voor: Schüco folie kleuren, folder
P.s. populaire kleuren van dit moment

Klik deze link voor: KLEURSTAAL ulti mat schwarz en Ral 7021 schwarzgrau
Klik deze link voor foto’s ral 7021 in de praktijk: www.kozijnenkoning.nl/foto-s-24.html

Klik deze link voor foto’s Ulti Mat Zwart in de praktijk: www.kozijnenkoning.nl/foto-s-25

5. Maatvoering: -Buitenmaat van het kozijn? -breedte x hoogte, Geleverd met aanslag ?

6. Onderverdeling van het kozijn?-(vast, draaikiep, kiep, vast/ draaikiep, vast/ draaikiep/ vast enz.), -Tekeningen van binnen of buitenaf gezien?
Foto’s van de buitenkant van het te vervangen kozijn kunnen handig zijn!

7. Raamkozijn, Deurkozijn (naar binnen of buiten draaiend), Schuifpui? (balkondeur, achterdeur, voordeur, dubbele balkondeur, dubbele achterdeur, dubbele voordeur, schuifkiep, hefschuif)
Foto’s van de buitenkant van het te vervangen kozijn kunnen handig zijn!

8. Worden de kozijnen met of zonder stelkozijn gemonteerd?
Heeft u vragen over de montage, inmeten of andere vragen, stel deze dan bij Opmerkingen* in het offerteformulier of vermeld deze in uw mail info@kozijnenkoning.nl .

Deze punten zijn voldoende voor een juiste prijsbepaling en hiermee kunt u een maatwerkofferte per mail ontvangen.

KLIK HIER: Info Schüco profielen

Info Winkhaus beslag:

Raambeslag=Standaard geleverd beslag -Schüco handgrepen zonder slot, Winkhaus activPilot RC0 SKG** De kierstand bestaat uit een hoekoverbrenging met een kammetje aan de sluitzijde van het vleugeldeel en in het kader van het kozijndeel.

Door de kruk in de 45 gradenstand te bewegen zal de vleugel vast staan met een kleine opening (kierstand). Totaal worden er 4 kamstanden geboden die een opening creëren tussen ongeveer 10 en 25 mm. Een luchtrooster is in de meeste gevallen dus onnodig.

Klik deze link voor: Werking greep Video Klik deze link voor: Winkhaus PDF ,

1.-Winkhaus Select (onzichtbaar beslag),
Met activPilot Select biedt Winkhaus een volledig verborgen draai-kiep-beslag waarbij het optische voordeel van de onzichtbaarheid ook realiseerbaar is bij ramen en deuren met hoge gewichten tot 150 kg.

Klik deze link voor: Video Winkhaus Select: Klik deze link voor: Winkhaus video select beslag (sp) Klik deze link voor: Winkhaus PDF:
Meerprijs incl. btw = € 35,-p/ draai/kiepraam

2.-RC 2 Winkhaus activPilot Comfort PADK
Ruimten ventileren bij regen en wind? De woning verlaten terwijl het raam nog geopend is? Behoorlijk riskant – dat wil zeggen, tot op heden. Het vernieuwde activPilot Comfort PADK raambeslag zorgt per direct voor een heel ander woongevoel. Want dankzij deze Winkhaus innovatie beschikt het raam over een derde dimensie. Het is nu niet alleen draaibaar En kiepbaar, maar tevens met een smalle, rondom lopende ventilatiespleet parallel afstelbaar. Verse lucht? Zo veilig als wat! activPilot Comfort PADK biedt zelfs in de parallelstand een verhoogde inbraak- beveiliging. Ervaar deze nieuwe comfortklasse. Tocht en dichtslaande ramen zijn voorgoed verledentijd. Bovendien dringt er veel minder lawaai binnen dan bij een raam in de kiepstand. Een luchtrooster is dus onnodig.
Klik deze link voor: - Video Winkhaus Klik deze link voor: - Werking greep Video Klik deze link voor: - Winkhaus PDF
Meerprijs incl. btw = €125,-p/ draai/kiepraam

Voor vragen/ informatie hierover, kunt u bellen met uw buitendienstmedewerker Marco Postma 0623138218 of uw mail sturen naar info@kozijnenkoning.nl.

Met vriendelijke groet,
Kozijnenkoning
Marco Postma

Foto's

www.kozijnenkoning.nl

kozijnenkoning in het kort

Kunststof producten

Deuren
Kozijnen
Ramen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

kozijnenkoning


van cronenburchstraat 12b 8921 AP Leeuwarden
058 844 7477 Klik om te bellen