HSV Beheer B.V./HSV Packaging & Insulation Nederland nv /HSV Technical Moulded Parts


Frankeneng 19 6716 AA Ede
0318648999 Klik om te bellen

Over HSV Beheer B.V./HSV Packaging & Insulation Nederland nv /HSV Technical Moulded Parts

De HSV Group bestaat uit twee zelfstandige ondernemingen: HSV Packaging & Insulation Nederland nv (P&I), toonaangevend in de verwerking van expandeerbare kunststoffen en HSV Technical Moulded Parts BV (TMP), sterk in het spuitgieten van kunststof vormdelen en/of behuizingen. HSV P&I en HSV TMP delen hun passie voor kunststoffen en werken vaak samen bij ontwerp en levering van complexe, samengestelde kunststof vormdelen.

HSV TMP
HSV TMP produceert hoogwaardige behuizingen en technische en constructieve vormdelen uit verschillende kunststoffen en maakt hiervoor gebruik van drie technieken t.w.;

- hoge druk spuitgieten     
- thermoplastisch schuimgieten (TSG)
- cascade spuitgieten

Als innovatieve producent van hoogwaardige technische kunststof vormdelen en behuizingen fungeert HSV Technical Moulded Parts ook als “een spin in het web” en wordt er intensief en nauw samengewerkt met innovatieve kennisinstituten en technisch specialisten als de Universiteit Wageningen en BPO ingenieursbureau. Een samenwerking die resulteert in bijvoorbeeld nieuwe toepassingen van bestaande materialen en grondstoffen, of aan de ontwikkeling van nieuwe grondstoffen die een toegevoegde waarde bieden aan de productie van behuizingen en vormstukken door HSV TMP.

HSV P&I 
HSV P&I is ruim 50 jaar toonaangevend in de verwerking van expandeerbare kunststoffen; de zogenaamde partikelschuimen. HSV P&I heeft werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Polen en Tsjechië. 

HSV produceert matrijsgevormde producten uit bijvoorbeeld airpop® engineered air (EPS), EPP, EPE en vele technische varianten. Tot onze klantenkring behoren zowel vooraanstaande multinationale ondernemingen uit de witgoed-, de elektronica-, de automobiel- en de apparatenindustrie alsook vele middelgrote bedrijven.

Onze relaties vertellen ons dat wij flexibel zijn en dat we ons vak verstaan, onze wereld draait om U!

Of u nu een eerste productidee heeft of een reeds gerealiseerde matrijs, wij zijn in staat om in iedere fase van het producttraject een onderscheidende bijdrage te leveren die u energie-, tijd- en kostenbesparingen opleveren. Dit varieert van het opstellen van adviesrapporten tot en met de productie van het (eind)product.

HSV Beheer B.V./HSV Packaging & Insulation Nederland nv /HSV Technical Moulded Parts in het kort

Kunststof producten

Halffabricaten

Levering aan

Bedrijven

Onze locatie

HSV Beheer B.V./HSV Packaging & Insulation Nederland nv /HSV Technical Moulded Parts


Frankeneng 19 6716 AA Ede
0318648999 Klik om te bellen