Alfatotaalbouw voor Dakkapellen, Ramen, Deuren & Schuifpuien


Tennesseedreef 13/D 3565 CK Utrecht
0306771478 Klik om te bellen

Over Alfatotaalbouw voor Dakkapellen, Ramen, Deuren & Schuifpuien

Alfa Totaalbouw is gevestigd in Utrecht en biedt een breed scala aan diensten als aannemer in Utrecht en omgeving, zoals in de plaatsen Nieuwegein, Houten, Maarssen en Vleuten. Wij dragen de kwaliteit van de door ons gebruikte producten en de door ons geleverde diensten hoog in het vaandel en daarom mogen wij het keurmerk van de branchevereniging VKG, oftewel de Vereniging van Kunststof Gevelelementenindustrie voeren, hierdoor conformeren wij ons aan de door de VKG gestelde eisen inzake betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Regelmatig wordt de naleving van deze strenge eisen door de branchevereniging VKG gecontroleerd, waardoor u als consument verzekerd bent van een optimaal eindresultaat en een uitstekende garantie.
Als u kiest voor kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, onderhoudsgemak en grote duurzaamheid, deze kwaliteit wordt nog vergroot als het plaatsen gebeurt op professionele wijze. Reden des te meer om te kiezen voor de zekerheid van een door de branchevereniging VKG gecertificeerd bedrijf.
Om u, als gewaardeerde klant nog meer zekerheid te bieden mag Alfa Totaalbouw het SKG-Komo keurmerk voeren. Dit keurmerk wordt verstrekt onder strenge voorwaarden en SKG-IKOB ziet objectief toe op de naleving van de door haar gestelde strenge eisen, waardoor u als klant verzekerd bent van de door Alfa Totaalbouw uit Utrecht nageleefde veiligheidsnormen.
In haar ruim 23 jarig bestaan heeft familiebedrijf Alfa Totaalbouw zich ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf. Als uw voorkeur uitgaat naar kunststof kozijnen worden deze geleverd door een door de VKG erkende fabrikant van K-Vision kozijnen en geplaatst door de eigen montagedienst van Alfa Totaalbouw. K-Vision kozijnen zijn een product van topkwaliteit en verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen en kleuren. Nuttige optionele zaken als isolerende of brandwerende eigenschappen van kunststof kozijnen geven een woning of bedrijfspand de benodigde functionaliteit.
Alfa Totaalbouw in Utrecht levert en plaatst naast kunststof kozijnen ook kunststof schuifpuien of openslaande deuren. Alle bijkomende werkzaamheden die hiermee gepaard gaan kunnen wij in eigen beheer voor u uitvoeren, zoals het aanbrengen van convectorputten, het monteren van vloerverwarming, het verwijderen of verplaatsen van radiatoren of bijvoorbeeld het vervangen van traditionele radiatoren door verticale (design)radiatoren. Daarnaast verzorgen wij het stucwerk, loodgieterswerk en alle elektrische en bouwkundige aanpassingen.
Alfa Totaalbouw heeft in Utrecht een kleine showroom om u kennis te laten maken met de diverse producten, u te inspireren en van advies te dienen over de vele mogelijkheden van kunststof kozijnen en andere kunststof producten die wij kunnen leveren en monteren. Ook kunnen wij desgewenst bij u thuis komen om u te informeren, rekening houdend met uw wensen en behoeften en de plaatselijke omstandigheden.
Alfa Totaalbouw is een transparant familiebedrijf wat onder andere blijkt uit onze duidelijke offertes en onze glasheldere communicatie met u als klant, waardoor verrassingen achteraf te allen tijde uitgesloten zijn.

Alfatotaalbouw voor Dakkapellen, Ramen, Deuren & Schuifpuien in het kort

Kunststof producten

Deuren
Kozijnen
Ramen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Alfatotaalbouw voor Dakkapellen, Ramen, Deuren & Schuifpuien


Tennesseedreef 13/D 3565 CK Utrecht
0306771478 Klik om te bellen